Igen, általában a projekt 50%-a az előleg. Nagyobb projekteknél természetesen más az összeg. Amivel lehet számolni átlagban, az 200 € előleg.

Az előleg 2 feladatot lát el:

1. Mindkét felet védi, minket és téged is. Amikor egy projekten dolgozunk ott szükség van technikai és személyi kapacitásra is. A weboldal létrehozása nem egy nap vagy egy hét kérdése. Tisztában vagyunk azzal, hogy az üzleti élet helyzete napról napra változhat, ezért fennáll annak az esélye, hogy a projektet el kell hagyni. Ugyanakkor részünkről minden rendben van. Erre az esetekre szolgál az előleg.

Az előleg megfizeti Önt azzal, hogy elkötelezettséget vállal a részünkről, mert úgy látjuk, hogy az ügyfél valóban a szolgáltatásainkra vágyik, és felelősségteljesen és tisztességesen fordul hozzánk, ezért a legjobbat kell kapnia a pénzéért.

2. A weboldal létrehozásakor gyakran felmerülnek további költségek. Például. Az ügyfél a weboldalán olyan fényképeket szeretne, amelyeket az interneten talált. Ez csak a fénykép szerzőjének hozzájárulásának megszerzésével, vagy leggyakrabban a fénykép licencének megvásárlásával valósítható meg. Különböző portálokon, ahol fotókat árulnak, az árak fényképenként 10 euró körül vannak. Ezért, hogy ne kelljen várnunk az ügyféltől származó pénzeszközökre, részben az előlegből lehívhatjuk. Az ügyfél ésszerű időn belül kényelmesen meg tudja fizetni a többletköltségeket, míg mi tovább dolgozhatunk a projekten.