Kapcsolat

Minden változás az első lépéssel kezdődik.

Kapcsolat2022-11-19T20:46:16+00:00

Elérhetőségek

Peter Benčič
Founder & Web designer

Számlázási adatok: 

WEB EMPIRE s.r.o.
Nám. Kossútha 3087, Tržnica č. d. 131
Komárno
IČO: 53467230
DIČ: 2121384749

Kapcsolati űrlap

Gyakran ismételt kérdések

Különböző ügyfeleknek gyakran ugyanazok a kérdések merülnek fel. Talán ezek a válaszok, amelyeket keresel.

Miért kell nekem egy weboldal?2021-01-08T16:03:30+00:00

Az emberek információt keresnek az interneten. Az ügyfél elvesztésének egyszerű módja, ha valahol hall rólad, de nem talál az interneten és most nem egy tákolmány weboldalt értünk, hanem céghez illő megjelenést. Mi van, ha további információkra van szüksége? Mi van, ha meg akarja tudni a vállalkozásod címét? Vagy szívesen felhívna telefonon?

Igen, az Interneten különféle listák találhatók hasonló információkkal. De ki fogja figyelni időszerűségüket? A saját weboldalán ezeket az adatokat kézben tarthatja, és emellett a potenciális vásárló jobban bízik az Ön weboldalán és nem különféle kétes portálokon található információkban.

Mitől jobb egy testreszabott weboldal, mint egy ingyenesen össze rakott?2022-01-29T23:40:37+00:00

Azokat a webhelyeket, amelyekre a felhasználó egyedül otthon összerak, a tervezés és a funkcionalitás korlátozza. Lehet, hogy elsőre nem számít, de később eljön az idő, amikor hozzá kíván adni egy olyan funkciót, amely kifejezetten az Ön igényeit képviselné, majd probléma léphet fel. A szabadon elérhető weboldal-generátorok általában zárt rendszerűek, és csak a már meglévő funkciók közül választhat.

A testre szabott weboldal létrehozásakor gyakorlatilag nincsenek korlátok. Speciális funkciókra van szüksége a webhelyén? Elég létrehozni és be implementálni. Ezért előnyös a kezdeti nagyobb befektetés a weboldalon, mert idővel megtérül.

Utóirat: Neked hitelesnek tűnne egy olyan cég, aminek ingyenes összekattintható weboldala van? Nekünk sem..

Mikor lesz kész a weboldal?2021-01-08T16:34:28+00:00

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy weboldal létrehozása általában 30 napot vesz igénybe. Természetesen ez a projekt terjedelmétől is függ. Egy egyszerű prezentációs oldal egy hét alatt elkészíthető. Míg egy nagy webes alkalmazás könnyen több hónapig is eltarthat.

Ezért a becsléshez szükséges egy konzultáció, amelyben pontosabb feltételekben állapodhatunk meg.

Előleget kell fizetni? miért?2021-01-08T16:37:51+00:00

Igen, általában a projekt 50%-a az előleg. Nagyobb projekteknél természetesen más az összeg. Amivel lehet számolni átlagban, az 200 € előleg.

Az előleg 2 feladatot lát el:

1. Mindkét felet védi, minket és téged is. Amikor egy projekten dolgozunk ott szükség van technikai és személyi kapacitásra is. A weboldal létrehozása nem egy nap vagy egy hét kérdése. Tisztában vagyunk azzal, hogy az üzleti élet helyzete napról napra változhat, ezért fennáll annak az esélye, hogy a projektet el kell hagyni. Ugyanakkor részünkről minden rendben van. Erre az esetekre szolgál az előleg.

Az előleg megfizeti Önt azzal, hogy elkötelezettséget vállal a részünkről, mert úgy látjuk, hogy az ügyfél valóban a szolgáltatásainkra vágyik, és felelősségteljesen és tisztességesen fordul hozzánk, ezért a legjobbat kell kapnia a pénzéért.

2. A weboldal létrehozásakor gyakran felmerülnek további költségek. Például. Az ügyfél a weboldalán olyan fényképeket szeretne, amelyeket az interneten talált. Ez csak a fénykép szerzőjének hozzájárulásának megszerzésével, vagy leggyakrabban a fénykép licencének megvásárlásával valósítható meg. Különböző portálokon, ahol fotókat árulnak, az árak fényképenként 10 euró körül vannak. Ezért, hogy ne kelljen várnunk az ügyféltől származó pénzeszközökre, részben az előlegből lehívhatjuk. Az ügyfél ésszerű időn belül kényelmesen meg tudja fizetni a többletköltségeket, míg mi tovább dolgozhatunk a projekten.

Észrevettem, hogy Komáromból vagytok. Én nem. Ez probléma?2021-01-08T16:23:41+00:00

A modern technika idejét éljük. Valószínűleg telefonon vagy e-mailben kerestél meg minket. A személyes kapcsolat nagyszerű, de egy weboldal létrehozásakor néha felesleges luxus. Ha hozzánk vagy hozzád mennénk csak a projekt idejéből vennénk el.

És mivel azt akarjuk, hogy az ügyfél a lehető leghamarabb megszerezze weboldalát, inkább az online kommunikációt részesítjük előnyben. Videohívás mint pl. Skype-on keresztül, ahol szépen bemutatható a projekthez kapcsolódó különféle képek és prezentációk is. Ha az ügyfélnek nem lenne projektora egy személyes megbeszélésen, akkor mindannyian egy laptop mögé nyomorgnánk. A hatékonyság nagyon fontos számunkra.

Mennyibe kerül egy weboldal?2023-09-02T19:03:38+00:00

Az általános válasz: „Mennyibe kerül egy ház vagy egy autó?” Ugye típustól függ :))

Ez a projekt méretétől függ. Egy egyszerű prezentációs oldal 750 eurónál kezdődik, és pl. 7-10 nap alatt meg is van. De, ha az ügyfél több aloldalra, funkcionalitásra vagy adminisztrációs felületre vágyik, hogy maga is fel tudja rakni a dolgokat a weboldalra, akkor az ár természetesen magasabb.

Néhány ügyfél nem ismeri a különbséget egy domain név, tárhely, CMS vagy adatbázis között. És ez rendben van, mert az ügyfél más területen folytat üzleti tevékenységet, és ő ott szakértő. Ezért vagyunk itt, hogy mindent elmagyarázzunk az ügyfélnek, majd az igényei alapján hozzunk létre egy weboldalt, amelyre szüksége van.

Weboldalunkon van egy tájékoztató ár lista is, hogy az ügyfél láthassa, milyen árakról beszélünk. A legnépszerűbb csomag az online identitás csomag, amely 1190 euroért megkapható. A csomagban már több al oldal is szerepel, amelyeket az ügyfél maga kezelhet, vagy új al oldalakat is adhat hozzá. Bónusz képpen 100 Eurós reklámmal is hozzájárulunk a sikerhez 🙂

Az ár magában foglalja a weboldal feljátszását a tárhelyre is.

Hol találsz meg minket?

Komárno, Damjanich utcai pósta „Komáromi nagypósta”.

Parkolási lehetőség általában az épület után jobbra található. A prakolás az épület körül ingyenes.

További kérdésed támadt?

+421 915 313 550

Go to Top